Sk2gombak's Blog

sk 2 gombak, gombak 2, sk gombak 2

Aduan Ogos 6, 2009

Jika anda ada apa-apa aduan, rungutan dan rasa tidak puas hati, sila tinggalkan anekdot di ruangan komen.

 

10 Responses to “Aduan”

  1. amir Says:

    knpe gmba skt sgt????

  2. hamba Allah Says:

    nape kat karnival xder gambar saya..
    kecian saya tau..,,,
    dahla gambar sikit sangat…???
    bla..bla……..bla……….

  3. Ms piano Says:

    background blog nie kasi meriah sikit ok!!!
    pas2 kne ltak video,
    bru stun!
    gud job…
    hidup sk2gombak
    yay!!!

  4. Ms violin Says:

    taon 2008 xde ke????hehehehe…
    sye nk gmbr sye gakk…
    sume 2009….

    sedey!!!!

    :(

  5. takde ke gmbr wk2 mlm seribu kenangan yg kat dewan gombak setia ?????

  6. zma Says:

    beri chance kpd jk ict kita tambah baik ruang ni agar dpt dmanfaatkan dgn sebaik2nya k..

    memangla meriah kalau banyak gmbar, so mahathir kenala import bnyak2 gmbar ttp tapis2 juga.. kalau ada gmbar yg meragukan tu pls refer GB dulu k..

    tq krn dh ada penambahbaikan dr segi paparan blog ini.. kalau gmbar depan 2 (wellcome page) letak gmbar terkini lg baik coz gmbar yg 2, sk2g belum dpt cat warna koporat sek lg.. k tq..

  7. zma Says:

    mohon krjasama guru & parents sk2g… prihatin trhadap kes buli di sk2g~

    ada md buli sesama kawan sedarjah tanpa disedari…. ada aduan~

    galakkan md membuat aduan sendiri kpd ckgu atau gbk/pk hem… ingat kmbali program sek selamat~

    kempen penggunaan peti aduan oleh md perlu diaktifkn semula~tq

  8. Noor Saadah Binti Tahid Says:

    1) Program Perkembangan Staf
    Tarikh : 20 Disember 2010
    Hari : Isnin
    Masa : 7.30 pagi -4.00 petang
    Tempat : PKG Gombak

    2) Mesyuarat Guru Bil. 1/2011
    Tarikh : 21 Disember 2010
    Hari : Selasa
    Masa : 8.00 pagi
    Tempat : Bilik Gerakan , SK (2) Gombak

    3) Mesyuarat Unit-Unit

    3.1 Unit Akademik / PSS / NILAM / UPSR / ICT
    Tarikh : 23 Disember 2010
    Hari : Khamis
    Masa : 8.00 pagi

  9. aper la gambar saye yg encem tak der kerrrrrrrrrr

  10. aper la
    gambar saddam tak der ker dier da la encem


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s