Sk2gombak's Blog

sk 2 gombak, gombak 2, sk gombak 2

Cadangan Ogos 6, 2009

Jika ada apa-apa cadangan untuk memantapkan sekolah ini atau laman blog ini sila tinggalkan anekdot dalam ruangan komen di bawah.

 

22 Responses to “Cadangan”

  1. wan nur sarah izati Says:

    masukkanlah gambar guru-guru di laman web ini…

  2. reyband Says:

    sk2g baek punyer…………
    I LURVE U………!!!!!!!!!!!!

  3. reyband Says:

    sk2g baek punyer…………
    I LURVE IT……

  4. reyband Says:

    CKGU NORIZA HANIM >………………………………………..

  5. reyband Says:

    CKGU NORIZA HANIM >………………………………………..
    SHE IS GOOD TEACHING IN MATHEMATICS
    LUV YOU N MISS U 4 EVA

  6. hamba Allah Says:

    Pn. Saadah and Pn. Rogayah are the very good teacher…………………………………………………………………

  7. =) Says:

    cikgu madet,

    kalau masukkan sume guru, jumlahnya dalam 53 orang. jenuh gak tu nk upload gambar. tp saya pernah tgk website SK Selayang Baru (1). Cantik gak dorg susun gambar cikgu2 tu kecik2 je. nak tau details ckgu tu, klik je gmbr dorg dan details akan pop-up.

  8. Ms violin zuleika Says:

    buatlah website plak…

  9. Ms violin zuleika Says:

    ummm…
    murid2 2009 yg nak pegi skola menengah jgn NAKAL taw!
    jgn isap rokok…jgn memalukan gombak2 n guru2 yg teach korang ok!dgr je ckp cikgu BANI!
    THANKS

  10. hello Says:

    utk pngws sekolah,kasut putih deny,kasut hitam APPROVE

  11. salidza md ridza Says:

    Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh untuk Puan Zaini, Puan Nor Saadah dan guru-guru terlibat dalam UPSR 2009. Tahniah diatas komitmen yang diberikan oleh semua guru dalam membantu anak-anak Tahun 6 menghadapi UPSR 2009. Walaupun keputusan UPSR 2009 tidak memberangsangkan tetapi itulah keputusan yang perlu kita sama-sama hadapi agar semua guru lebih bersemangat untuk mencapai kecemerlangan pada tahun-tahun hadapan.

    Tingkatkan usaha dan kerjasama KERAS untuk mencapai kejayaan yang PASTI untuk UPSR seterusnya. PASTI BOLEH!

    Wassalam.

  12. salidza md ridza Says:

    Assalamualaikum.

    1. Usaha mantap berterusan bermula dari Tahun 4 sehingga Tahun 6 sebagai persediaan menghadapi UPSR pada setiap tahun.

    2. Program solat hajat/baca yaasiin perlu diistiqamahkan mulai Tahun 4 dan dilakukan kerap bukan hanya setahun sekali.

    3. Mohon kelas bahasa inggeris tambahan seperti yang diadakan oleh E. Norden diteruskan dan diwar-warkan secara meluas kepada semua pelajar tidak hanya pada pelajar tertentu sahaja.

    4. Mohon kelas READING (tambahan)untuk bahasa inggeris untuk pelajar Tahap 1. Khasnya untuk pelajar Tahun 1. Kaedah ini adalah penting untuk membantu pelajar lebih mudah memahami pembelajaran bahasa inggeris di dalam kelas.

    5. Para guru sentiasa membuat kajian/study/spy dari sekolah-sekolah lain bagaimana nak menjadi sekolah TOP. Ini adalah penting kerana apa yang penting dapat membantu anak melayu lebih cemerlang selain pencapaian sekolah itu sendiri.

    6. Guru-guru perlu ditarbiah secara berterusan untuk menjamin kerjasama yang terbaik dalam setiap program sekolah.

    7. Kelompok pelajar lemah bermula dari Tahun 4 perlu menjadi sasaran utama .

    8. Kerjasama dari ibu bapa faktor terpenting untuk membantu pencapaian anak-anak dan diharap para guru terus gigih berusaha walaupun kadang-kadang komitmen dari para ibu bapa tidak seperti yang kita harapkan.

    9. Mohon maaf jika terkasar bahasa . Saya terpanggil untuk memberi cadangan-cadangan ini kerana sesungguhnya saya sebagai ibu kepada anak-anak yang belajar di sk 2 gombak amat menyayangi sekolah ini dan berdoa agar sekolah ini akan memperolehi pencapaian terbaik secara konsisten suatu hari nanti. Insyaallah. Amin Ya Rabbal Alamin.

  13. zma Says:

    alhmdulillah dan syukur .. anda bersama2 utk memperkasakan pencapaian sk2g dr semasa ke semasa..

    redha dgn ketentuan-Nya ttp usaha dan perjuangan pasti dteruskan..

    lumrahnya, bukan mudah utk mencapai azam dan cita2 yg baik pasti Tuhan duga..

    segala cadangan bernas itu memang relevan utk drealisasikan ttp tanpa pengorbanan seme pihak khususnya guru dn ibu bapa masakan sasaran itu dpt djadikan kenyataan!

    oleh itu, para guru sk2g usahalah dgn penuh iltizam utk membuktikan seme guru sk2g memang guru yg benar2 guru! muafakat membawa berkat!

    jernihkan 2010! tq 4 everything…

  14. cikgu juhaida Says:

    Assalamualaikum… alhamdulillah ..mesyuarat agung pibg kali ke-35 dah selesai…bekas s/u dan bendahari org terakhir tinggalkan dewan tadi…saya rasa ada sentimental value kat dewan ini sepjg saya jadi s/u pibg selama 3 tahun .. ..apa-apa pun tahniah kepada barisan AJK PIBG sesi 2010/2011..bagi saya ini adalah barisan gabungan baru dan lama yang mantap..semoga 2010 PIBG sekolah ini dapat memberi impak yang besar dalam menjana kecemerlangan SK (2) Gombak bersama-sama pihak sekolah.terima kasih juga buat Pn. Zaini yang memberi kepercayaan kepada saya selama 3 tahun ini sebagai s/u.. byk yang saya belajar ….terutama ttg minit……Tq.

  15. pu3nabila Says:

    knp xde info ttg PIBG .. nk gak tau sape AJK PIBG sklh ..

  16. zma Says:

    trharu juga melepaskn su pibg kita ni… ttp tmpoh prkhdmatan itu sudah smpai… syabas krn dpt brtahan selama 3 thn~

    tk atas komtmen ikhlas anda~ smoga sgala pengalaman itu brmakna dlm kehidupan anda sbg seorang guru yg brjiwa guru~

    kerja sbg ibadah kerana Allah swt~

    segala ganjaran atas kuasa dan ketentuan-Nya~

  17. aham Says:

    tahniah kpd team olhraga , bolajring & bolaspk .. tngkatkn smngat anda .. semoga thn 2011 milik sk2gmbak ..

    • zma Says:

      Alhmdulillah pencapaian 4 Pasukan Elit Sekolah yg. difokuskan pd. thn. ini amat membanggakan… semoga 2011 dpt. mencapai visi kecemerlangan sekolah dlm. bidang kokurikulum~

      Kpd. semua kontinjen sk2g… thniah dn syabas! Teruskan usaha utk. kecemerlangan berterusan~

  18. aham Says:

    kpd mantan s/u PIBG .. sayu lh pulak bace ur words .. jasamu ttp di knang ..

    • cikgu juhaida Says:

      Salam…sayu ke??? Orang lain pun kena juga jadi S/U PIBG…biar semua merasa…anyway saya rasa bangga dapat pegang S/U PIBG utk tempoh 3 tahun…..tapi saya tetap sibuksampai la ni..kena pula dekat2 ngan karnival..membantu S/U PIBG yang baru…kaDANG2 TEROVER JUGA..opps..ingat2 mantan……sedar diri sikit..he..he..

  19. shamie Says:

    Selamat Hari Guru. From GPMS


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s